Waga: 3,5 kg, Rozmiary: 30,9 cm x 26,9 cm x 20,1 cm. Wersja: srebrna. W ofercie mamy również wersję Explorer, która posiada również bogaty zestaw akcesoriów (naked portafilter, crema-plus portafilter, lejek i spieniacz mleka). Wersję explorer znajdziesz tu.
Waga: 3,5 kg, Rozmiary: 30,9 cm x 26,9 cm x 20,1 cm. Wersja: czarna. W ofercie mamy również wersję Explorer, która posiada również bogaty zestaw akcesoriów (naked portafilter, crema-plus portafilter, lejek i spieniacz mleka). Wersję explorer znajdziesz tu.
W porównaniu do ROK espresso GC, edycja Explorer zawiera dodatkowe akcesoria. Waga: 3,5 kg, Rozmiary: 30,9 cm x 26,9 cm x 20,1 cm. Oferujemy również Commercial Edition w limitowanej serii, która zawiera również manometr do lepszej kontroli ciśnienia podczas przygotowywania espresso. Wersję Commercial znajdziesz tutaj.
Promocyjny zestaw produktów ROK zawiera: Rok espresso GC to ręczny ekspres zaprojektowany w londyńskim studiu projektowym. Jest to najnowsza wersja. Poprzez wyciskanie ekspres jest w stanie osiągnąć mniej więcej ciśnienie 5 - 10 barów.
Waga: 3,5 kg, Rozmiary: 30,9 cm x 26,9 cm x 20,1 cm. Wersja: srebrna. W ofercie mamy również wersję Explorer, która posiada również bogaty zestaw akcesoriów (naked portafilter, crema-plus portafilter, lejek i spieniacz mleka). Wersję explorer znajdziesz tu.
ROK Naked Portafilter o średnicy 50 mm pasuje do wszystkich ekspresów tej marki.
Wykonany jest z chromowanego odlewu cynkowego, sam kosz wykonany jest ze stali nierdzewnej.
Ta praktyczna miarka do kawy – oprócz nabrania 8 g mielonej kawy – umożliwia wygodne zamknięcie opakowania z kawą, aby nie straciła aromatu. Miarkę można używać też do innych produktów.
ROK SmartShot Basket przeznaczony jest do przygotowywania wszystkich rodzajów kawy. Od grubszego mielenia po delikatne espresso. Technologia SmartShot zapewnia idealne ciśnienie ekstrakcji potrzebne do przygotowania espresso bogatego w piankę.
Zero Jar to pojemnik na około 250g ziaren kawy, który utrzymuje swoją zawartość w świeżości przez jak najdłuższy czas. Można go również wykorzystać do innych surowców.
2x Nierdzewna kapsułka do napełniania SEALPOD pozwala stworzyć własne, wykonane z ekologicznych i wysokiej jakości materiałów, kapsułki dla ekspresów Dolce Gusto ® . Zaktualizowana wersja z 2023 roku zawiera ulepszoną silikonową nasadkę o jeszcze lepszej kompatybilności.
Promocyjny zestaw produktów ROK zawiera: Rok espresso GC to ręczny ekspres zaprojektowany w londyńskim studiu projektowym. Jest to najnowsza wersja. Poprzez wyciskanie ekspres jest w stanie osiągnąć mniej więcej ciśnienie 5 - 10 barów.
Używamy plików cookie do zbierania i analizowania informacji na temat wydajności i użytkowania strony, do udostępniania funkcji mediów społecznościowych oraz do ulepszania i personalizowania treści i reklam. Szczegółowe ustawienia plików cookie
Nasza strona internetowa przechowuje dane na Twoim urządzeniu (pliki cookie i pamięć przeglądarki) w celu identyfikacji Twojej sesji i osiągnięcia podstawowej funkcjonalności platformy, doświadczenia przeglądania i bezpieczeństwa.
Możemy przechowywać dane na Twoim urządzeniu (pliki cookie i pamięć przeglądarki), aby zapewnić dodatkowe funkcje, które poprawiają doświadczenie przeglądania, przechowywać niektóre z Twoich preferencji bez posiadania przez Ciebie konta użytkownika lub bez logowania, korzystać ze skryptów i/lub zasobów stron trzecich, widżetów itp.
Korzystanie z narzędzi analitycznych pozwala nam lepiej zrozumieć potrzeby naszych gości i sposób, w jaki korzystają z naszej strony. Możemy korzystać z narzędzi pierwszej lub trzeciej strony w celu śledzenia lub rejestrowania przeglądania naszej strony internetowej, analizowania narzędzi lub komponentów, z którymi użytkownik wchodził w interakcje lub z których korzystał, rejestrowania zdarzeń konwersji i tym podobnych.
Możemy korzystać z plików cookie i narzędzi stron trzecich w celu poprawy oferty produktów i/lub usług naszych lub naszych partnerów, jej trafności dla użytkownika w oparciu o produkty lub strony odwiedzane przez użytkownika na tej stronie lub innych stronach internetowych.